Bakan Amcaoğlu’ndan Ada Kent Üniversitesi’ne övgü: Mükemmel bir eser.

BAKAN AMCAOĞLU’NDAN TEBRİK

Törende bir konuşma yapan Bakan Amcaoğlu, yüksek öğretimin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için vazgeçilmez olduğunu söyledi. Üniversitelerin ülkenin kalkınmasına büyük katkısı olduğunu ifade eden Amcaoğlu, ülkeden mezun olan öğrencilerin de fahri bir temsilci olduğunu ifade etti. ‘’Siz değerli gençleri gördükçe gururlanıyorum. Sizler bizlerin de evlatlarısınız’’ diye öğrencilere seslenen Amcaoğlu, Ada Kent Üniversitesi’nin Diş Polikliniği’nin de mükemmel bir eser olduğunu belirtti.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ NOKTA

Emiroğlu’nun ‘Kaliteli insan yetiştirmek’ sözü ile sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Oytun Sözüdoğru da, üniversitenin güven veren bir hizmet anlayışı ile yollarına devam ettiklerini söyledi. Sözdoğru, ‘’Sağlık alanında önemli bir noktaya doğru ilerliyoruz’’ dedi.