Online Eğitim Dersleri Hakkında

Eklenme Tarihi:

23 Mart 2020 Pazartesi

Değerli Öğrenciler,

Online eğitime bugün başladığımızda ilk saatlerde yoğunluk sebebiyle Türkiye genelinde sıkıntı yaşanmıştır. Bu sebeple sizler ders başlamadan önce web sitemizde ve öğrenci bilgi sistemi üzerinden duyuracağımız ders hocalarınızın link'ni tıklayarak veya ID numarasını zoom programına  yazarak derse katılabileceksiniz.

1. Derse katılabilmek için telefon yada bilgisayarınızda zoom uygulaması yüklü olması gerekmektedir.
2. Web sayfasında paylaşılan online program saatlerinde dersler işlenecek.
3. Ders başlamadan önce sizinle paylaştığımız hocanızın linkine tıklayarak derse katılın. (Bazı telefonlarda zoom ile bağlan seçeneği çıkabilir onu seçin.)
4. Sesleri duyamazsanız ekranın sol altinda ki kulaklık sembolüne tıklayarak açabilirsiniz.
5. Kamera görüntünüzün gelmesi için yine alttaki kamera sembolüne tıklayarak açabilirsiniz.