ArabicEnglishFrenchGermanPersianRussianTurkish

info@adakent.edu.tr

Dilekçe ve Öneri Formu

Sevgili öğrenciler,

Diş hekimliği mesleği, bilim ve sanatın iç içe olduğu saygın mesleklerden biridir. Sizi bu mesleğe hazırlarken amacımız; güncel teknolojik gelişmelere hâkim eğitimin yanı sıra, çağdaş bireyler olarak eleştirel düşünce ve bilimsel anlayışa sahip, insan haklarına ve etik değerlere saygılı, mesleğinde başarılı diş hekimleri yerleştirmektir. Bu sayede fakültemizden mezun olmayı başarmış olan meslektaşlarımız, öğrenmeyi ve bilgiye erişmeyi bilen yetkin diş hekimleri olarak meslek yaşamlarına adım atacaklardır.

Fakültemizde, öğrencilerimize sosyal ve kültürel değerler hakkında derin bir anlayış kazandırmak, fikir alışverişinde bulunabilmeleri, farkındalık yaratabilmeleri ve diğer kültürler ile olumlu ilişkiler geliştirebilmeleri için bir ortam sağlamak temel amacımızdır.

Kısa bir süre içerisinde, pek çok alanda büyük gelişme göstermiş olmanın gururu ile faaliyetlerimize katkı sağlayan akademik ve idari kadroda çalışan tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Umut TUNGA