Beyaz Önlük Giyme Töreni

Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde tatlı bir heyecan yaşandı. Ögrenciler, düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını attı. Törende konuşan KKTC Diş Hekimliği Odası Başkanı Dr. Dt. Ahmet Özant; Öğrencilere Diş hekimi mensubu olmanın çok kutsal bir görev olduğundan bahsetti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Ezher Dayısoylu ise “Günümüzün teknolojik gelişmeleri diş hekimliği mesleğini doğrudan etkilediğini, bu gelişmeleri yakından takip eden yeni, teknolojik, tematik bir üniversite olma yolunda altyapımız tamamlanıyor.” dedi.

Mütevelli heyeti başkanımız, rektörümüz, dekanlarımız ve hocalarımız öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Tüm öğrencilere önlüklerinin giydirilmesinin ardından çekilen toplu fotoğrafla tören sona erdi.

© 2018 Ada KENT Üniversitesi - Tüm Hakları Saklıdır.