KKTC Milli Eğitim Bakanının Ziyareti

• ercantekin
  • 27.10.2017
KKTC Milli Eğitim Bakanının Ziyareti

KKTC Kültür ve Turizm Bakanı Dr.Özdemir Berova Ada Kent Üniversitesi’ni yeni yerleşkesinde ziyaret etti ve ders verdi. Berova’nın ziyaretine Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de katıldı. Konuklara Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Talip Emiroğlu ve Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Adnan Akgün ev sahipliği yaptı. Sayın Bakan, bu kadar kısa bir sürede böyle imanlara sahip bir yerleşkenin Kıbrıs’a kazandırılmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Özellikle zengin laboratuvar imkânlarının altını çizen Berova, amfiler, kütüphane, konferans ve spor salonlarını özellikle beğendiğini belirtti.

İlgili Fotoğraf & Görseller

İlginizi Çekebilir